contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

header_flair_for_flavor_02-01.jpg

Retail

Breed assortiment natuurlijke smaakproducten

Eat happy, be healthy! Steeds meer mensen kiezen steeds vaker voor natuurlijke producten. Die willen ze op een natuurlijke manier smaak geven, en Flair for Flavor voorziet in die behoefte. Ons assortiment natuurlijke smaakproducten is breeden varieert van ingrediënten tot snacks en volledige maaltijdbereidingen. Alle producten zijn in Nederland exclusief via Flair for Flavor verkrijgbaar.

Herkenbaarheid en ondersteuning

Onze retailpartners leveren wij producten onder het Flair for Flavor-merk en onder het oorspronkelijke merk van de producenten. Flair for Flavor helpt haar Retailpartners te communiceren hoe lekker en gezond de producten zijn. De uitgekiende labels van het Flair for Flavor-merk zijn bovendien direct herkenbaar in het schap. Dat biedt duidelijke meerwaarde voor zowel de consument en de retailer.

bepalende beeldvorming

De waardering en beleving van gezonde voedingsproducten verandert snel - soms subtiel, soms baanbrekend. Flair for Flavor anticipeert op die veranderingen en wil een bepalende rol spelen in de beeldvorming van lekker en gezond eten. Veel van onze producten komen uit niet-westerse keukens. Flair for Flavor is erin gespecialiseerd deze producten te positioneren binnen de westerse culinaire tradities, met alle aandacht voor de superieure smaak en de positieve gezondheidseffecten.

artisanale smaken krijgen tijd

Het liefst betrekken we onze producten bij artisanale producenten die smaken de tijd geven zich te ontwikkelen. Dat zijn ook de leukste mensen om mee te werken. Onze specialistische kennis van ingrediënten en productieprocessen betekent dat Flair for Flavor onderscheidende producten aanbiedt. Voordat we een product opnemen, doen we veel vergelijkend onderzoek. Zo weten we zeker dat we de beste prijs / kwaliteitsverhouding in de markt bieden.

Hier vind je een overzicht van onze producten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

eat happy, be healthy