contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

header_flair_for_flavor_02-01.jpg

Foodservice

breed assortiment natuurlijke smaakproducten

Eat happy, be healthy! Steeds meer mensen kiezen steeds vaker voor natuurlijke producten. Die willen ze op een natuurlijke manier smaak geven, en Flair for Flavor voorziet in die behoefte. Ons assortiment natuurlijke smaakproducten is breed en varieert van ingrediënten tot snacks en volledige maaltijdbereidingen. Alle producten zijn in Nederland exclusief via Flair for Flavor verkrijgbaar.

voor chefs, door chefs

Foodservice vindt in Flair for Flavor een actieve partner voor acties en promoties. Wij introduceren onze producten door recepten, workshops, masterclasses en chef-ambassadeurs. Flair for Flavor wordt geleid door Alexander Bakker. Alexander heeft een encyclopedische kennis van ingredienten en een creatieve gave die te mixen in keukens waar zij niet oorspronkelijk vandaan komen. Hij schreef negen kookboeken (stand 2015), waaronder vier voor Albert Heijn. Alexander is de enige chef in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in de klassieke Thaise Rattanakosin-hofkeuken.

internationale trends

Het internationale netwerk van Flair for Flavor is groot, zowel in de VS als in Azie, waardoor we in een vroeg stadium met trends in aanraking komen die op de Nederlandse markt nog moeten ontstaan. Producten die onze fantasie prikkelen en waar we zelf graag mee werken, nemen we op in ons assortiment en vertalen we in recepten en acties. Trends die we initieren sluiten strak aan op de steeds veranderende consumentenbeleving, waarin gezondheid een permanente rol speelt.

Topkwaliteit met gebenchmarkte prijs

Producten kiezen we volgens onze normen: topkwaliteit, maximale smaak, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn simpelweg het beste in de markt. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Volume is voor ons belangrijk, en wij helpen onze partners in Foodservice dat volume te realiseren. Prijzen zijn altijd zorgvuldig gebenchmarked.

Meer weten? Neem contact met ons op.

eat happy, be healthy!